på norsk

Velkommen til Norway Yumenet ! (www.norway-yumenet.com)

Hei!  Velkommen til vår hjemmeside/webside!
Siden 2000 har vi tilbudt et rikt omfang av informasjon om Norge(til et stadig økende japansk publikum).  Bl.a.om norsk språk, kultur, livsstil, samfunnsspørsmål, reiseliv, intervjuer, event og enda mer!
Heldigvis har vi fått høyere besøkstall enn ventet, så vi startet egne norskkurs og salong i Tokyo. Mange spør «Hvem vil lære norsk?». Siden 2007 har vi fått mange ivrige japanske elever som vil lære norsk av ulike motivasjoner, og våre norskkurs er blitt det mest populære kurset her i Japan.  Å lære seg norsk språk er slett ikke lett for oss japanere. Likevel satser vi på «språk» fordi man får flere muligheter dersom man kan språk!

Siden 2006 har vi holdt «Norsk Salong». Der kan deltakerne lære bom åde litteratur, reiseliv, språk, sport, livsstil, historie, arkitektur, matkultur osv.  I tillegg har vi flere ganger stekte norske vafler med brunost for norskeelskende japanere! Vi vil gjerne bidra til å bygge nærmere og tettere forbindelser mellom Norge og Japan.

Send gjerne en e-post til oss.  Du trenger ikke å skrive på japansk, bare skriv på norsk hvis du vil.
Vi venter på dine spørsmål og kommentarer.  Du er også velkommen til SNS(Twitter/Facebook) og det er helt greit å skrive på norsk! Hvis du er interessert i Japan og ønsker å ta kontakt med japanere, vil vi gjerne prøve å hjelpe deg.

Vennlig hilsen
Junko Aoki
Representant

twitter  (2011.9~) facebook   (2015.7~)

PAGE TOP